Certifierad Researcher

Vill du ha ett spännande och omväxlande jobb? Är du nyfiken, driven och lösningsinriktad och kan tänka utanför boxen? Låter det spännande att göra personkartläggningar? Vill du arbeta seriöst med att ta fram och presentera fakta, så är det här utbildningen för dig!

Om kursen

Utbildningen Certifierad Researcher är den mest omfattande utbildningen inom research i landet.

Utbildningens mål

Efter genomförd utbildning kommer du att kunna genomföra avancerade researchuppdrag inom företags- och personresearch. Du kommer att behärska offentlighetsprincipen, informationssökning, källhantering, myndighetsgranskning, samt research inom rättsområdet.

Som färdig researcher kan du arbeta på:

  • medieredaktioner
  • säkerhetsföretag
  • rekryteringsföretag
  • intresseorganisationer
  • produktionsbolag
  • omvärldsbevakningsföretag

Gästföreläsare

Utbildningen innehåller flera gästföreläsare inom brottsutredning, bolagsanalys och statistik. Gästföreläsarna presenteras vid utbildningsstart.

Lärande

Utbildningen bedrivs enligt pedagogiken aktionsbaserat lärande som tar avstamp i att den studerande skall göra, tillämpa och reflektera för att på bästa sätt memorera sina nya kunskaper men även få reell kompetens. Vi strävar efter att allt som undervisas skall möta verkligheten i form av övningar i skarpt läge - det är då vi lär av varandra under de efterföljande reflektionerna.

Våra lärare är aktivt yrkesverksamma inom de ämnen de undervisar i. De regelbundna utvärderingar med deltagarna säkerställer att pedagogiken ligger på en hög nivå.

Avgift

33 000 kronor inklusive moms (25 %) och kurslitteratur. Tentamen och eventuell omtentamen ingår i avgiften.

Utbildningen genomförs på deltid under 14 veckor (150 timmar), varav de sista fyra veckorna är praktik. Lärarledd undervisning ges under två heldagar och en halvdag per vecka (avvikelser kan förekomma).

Denna utbildning sker i samarbete med Påhlmans Handelsinstitut

Vill du anmäla dig till denna kurs, har du några frågor eller bara är nyfiken på vad vi kan erbjuda just dig, tveka inte att kontakta oss via den röda kontaktrutan.

Tillbaka till Kurser och Utbildningar