Certifierad Rekryteringsresearcher

Rekryteringsbranschen växer snabbt och att hitta rätt kompetens och rätt person kräver allt mer kunskap och engagemang. Är du intresserad av människor, nyfiken, lösningsorienterad och vill göra en nystart i din karriär är den här utbildningen för dig!

Om kursen

Det räcker inte längre med att annonsera ut en tjänst, utan företag måste arbeta strategiskt och taktiskt med sin kompetensförsörjning.
Allt fler företag och organisationer tar därför extern hjälp av rekryteringsföretag som har den rätta kompetensen. Detta leder till mycket goda anställningsmöjligheter för personer med rätt kunskaper.

Utbildningen gör dig anställningsbar som rekryteringsresearcher, vilket är ett instegsjobb från vilket du med rätt vilja och ambition kan jobba dig vidare till rekryteringskonsult.

Avgift
26 500 kronor inklusive moms (25 %), kurslitteratur, tentamen och eventuell omtentamen ingår i avgiften.

Utbildningen genomförs på deltid under tio veckor (90 timmar). Lärarledd undervisning ges under två heldagar och en halvdag per vecka (avvikelser kan förekomma).

Vill du anmäla dig till denna kurs, har du några frågor eller bara är nyfiken på vad vi kan erbjuda just dig, tveka inte att kontakta oss via den röda kontaktrutan.

Tillbaka till Kurser och Utbildningar